The 2-Minute Rule for Borduur

Wiki Article

In deze tekst ontdek je alles around het borduren van kleding, van de verschillende technieken tot de voordelen voor je bedrijf of persoonlijke stijl. Lees verder om te leren hoe je jouw kledingstukken kunt transformeren fulfilled een unieke borduring. Je kunt natuurlijk ook altijd kleding bedrukken.

Een kant en klare prijslijst hanteer ik niet. Bij machinaal borduren is de prijs afhankelijk van het aantal steken die in het borduursel verwerkt zitten, ik kan dit pas goed bepalen wanneer we u afbeelding hebben geïmporteerd in de software package, zo krijgt u een prijs op maat.

Ik had maar een kleine opdracht, maar gelukkig geen probleem. Snelle en prettige communicatie. Er werd superfijn meegedacht en het resultaat is echt heel mooi en was ook snel klaar! De prijs is helemaal prima. Leuk en gezellig persoon ook.

Tremendous fijn dat er ook nog mensen / bedrijven zijn die gewoon op al je vragen een uitgebreid antwoord geven. Mijn complimenten! We gaan eens five producten laten testen met borduren / bedrukken en ik zal de resultaten laten zien hier als het zo ver is.

Na een paar afspraken is het brand opgedrukt en ik ben heel erg tevreden. Experienced mij geen beter proces en resultaat voor kunnen stellen! Damaris is zeer kundig en vol inspiratie, bovendien is ze ook nog super vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!

Zelfs voor een klein job heeft Damaris industrieel top rated kwaliteit geleverd aan een schappelijke prijs. Aanrader!

Je orderboek was vol,maar toch bied je me een mogelijkheid om me toch te helpen,en dat is grote klasse!

Stuur uw emblem of naam in EPS / AI of hoge resolutie jpeg met u gegevens op by using mijn Get hold of pagina, dan krijgt u een prijsopgave gebaseerd op uw wensen!

Borduren is het satisfied naald en garen aanbrengen van motieven, logo’s of tekst. Sinds mensenheugenis worden stoffen versierd fulfilled borduursels.

Damaris werkt snel en goed. Ik was bezig met het maken van een cosplay uit een bepaalde video game en heb de hoodie bij haar kunnen laten bedrukken.

I am genuinely happy about my purchase! The printing was rapidly and of very good quality, plus the conversation with the owner was pretty nice. I surely suggest this store!

Wil je ook je veiligheidskleding een eigen contact geven, dan kun je absoluut bij Borduur & Opdruk terecht. De prijs/kwaliteit verhouding is echt top en ook het Make contact with achieved de eigenaresse verliep super en zeer snel.

Damaris levert prachtig werk en read more is heel vlot met reageren op vragen. Ik ben heel tevreden en superblij met het resultaat van de bedrukking op mijn shirts!Liesbeth Serné

Je hebt nog geen opdracht van me,maar jouw klantgerichtheid is er een waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen!

Report this wiki page